News Flash:

Legume chinezesti cu sos de soia

27 Decembrie 2013
5401 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 cepe
2 ardei kapia
1 telina mica
cateva ciuperci (normale sau tip urechi de lemn, daca aveti in casa asa ceva)
2 morcovi
1 dovlecel
1 punga cu taitei – preferabil de orez
putin sos de soia
ulei de floarea-soarelui
sare
piper
putin ardei iute

Mod de preparare:

Intai si intai, fierbeti taiteii si lasati-i intr-o strecuratoare, la racit. Apoi, puneti, in tigaie, ceapa la calit, in putin ulei de masline, apoi morcovii si telina (lasati doar un minut) ciupercile, si dovlecelul. Nu uitati, aceste legume nu trebuie sa se inmoaie, trebuie sa ramana crocante sau “al dente”, cum spun italienii. Adaugati, apoi, taieteii, amestecati cu putin sos de soia, sare, piper si o lingurita de pasta de ardei iute. Stingeti degraba si serviti fierbinte.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1651 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023776 (s)