News Flash:

Legume calite la aburi

8 Iunie 2012
2567 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

450 g rosii in bulion
6 pastai de fasole verde
1 ceapa tocata
1 morcov taiat fasii
1 ardei galben taiat fasii
1 ardei verde taiat subtire
1 ardei rosu taiat fasii
3 buchetele de conopida
3 buchetele de broccoli
1 borcan ciuperci feliate
2 tulpini de telina
2 catei de usturoi zdrobiti

Mod de preparare:

Se pun toate ingredientele, la foc mic, intr-o tigaie wok. Se pune un capac si se amesteca din 2 in 2 minute timp de un sfert de ora. La final se potriveste de sare. Aceste legume calite la aburi se pot servi alaturi de  pui la gratar.

sursa: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ceapa morcov ardei galben ardei verde ardei rosu conopida broccoli
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1729 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021116 (s)