News Flash:

Legume calite

2 Ianuarie 2014
1506 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1000 g grame mazare proaspata - pastai
200 gr porumb
500 g fasole pastai
3 morcovi
1 conopida mica
1 ardei rosu
2 rosii
sare
piper dupa gust
100 ml ulei de masline

Mod de preparare:

Mazarea se curata, se spala si se pune la fiert in apa cu sare. Fasolea se curata de capete, se spala si se opareste, la fel si conopida si morcovul. Ardeiul, rosia si celelalte legume oparite in prealabil se taie marunt si se pun la calit in uleiul de masline, si cu porumbul, se potriveste de sare si piper.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

legume calite
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1619 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019208 (s)