News Flash:

Legume (broccoli, conopida, varza de bruxelles) la cuptor cu sunculita afumata si ciuperci

27 Aprilie 2011
3822 Vizualizari | 0 Comentarii
Legume brocolli conopida varza de bruxelles la cuptor cu sunculita afumata si ciuperci
Ingrediente: - o conopida potrivita - broccoli potrivit ca marime - varza de bruxelles 500gr - sunculita afumata 300 gr - ulei de masline 50 ml - smantana 200 gr - 4 / 6 oua - branza topita felii - condimente (vegeta, piper si altele dupa gust) - ciuperci Mod de preparare: Curatam legumele de eventualele frunze, brocolli si conopida le separam de partile mai groase in bucatele mai mici, le spalam bine si pregatim o oala potrivita ca marime cu apa cu sare si le punem la fiert (atentie la brocolli fierb mai repe dedecat restul legumelor). Intre timp taiem sunculita bucatele si o punem intr-o cratita cu ulei la prajit un pic, curatam ciupercile de pamant si le feliem le punem peste sunculita si le lasam sa scada toata apa lasata de ele. Nu uitati de legume, sunt fierte atunci cand intra usor varful de la o furculita in ele. Dupa ce totul a fiert si a fost scos din apa pregatim un vas de sticla termorezistenta (iena) in care punem legumele si ciupercile cu sunculita in straturi alternative, batem ouale cu smantana si condimente si le turnam peste legume in vas, la sfarsit punem feliile de branza topita pana acoperim toate legumele. Punem totul la cuptor pentru 20 - 30 min la temperatura de 220 grade. Cand e gratinata bine branza topita totul e gata.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

soia serbet cartofi umpluti carnati ciuperci
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1135 viz    0 com
2036 viz    0 com
1020 viz    0 com
1128 viz    0 com
1193 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1441 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013233 (s)