News Flash:

Legume aromate cu sos de ghimbir si rosii

27 Aprilie 2011
1245 Vizualizari | 0 Comentarii
Legume aromate cu sos de ghimbir si rosii
Ingrediente: - cateva frunze de praz - 3 morcovi - un ardei rosu - un bulb de fenicul - o gulie - 500 gr ciuperci albe - un ghimbir - cateva rosii cherry - 200 gr fasole rosie prefiarta - frunze de patrunjel - cateva frunze de salata piramida (are gust de varza picanta) - O caserola germine de iarna (eu am gasit de linte, varza, fasole chinezeasca, ridichi, seminte de chilli uscate Mod de preparare: Boabele de porumb se piseaza dar nu de tot . Se amesteca cu galbenusurile, untul topit, sucul de lamaie, curry, faina, sare, piper si patrunjel. Albusurile se bat spuma. Se amesteca cele 2 compoziti, apoi cu o lingura se pune din compozitie la prajit in uleiul incins.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

soia fenicul rosii busuioc morcovi patrunjel radacina ciuperci albe
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1190 viz    0 com
1444 viz    0 com
1720 viz    0 com
1062 viz    0 com
2187 viz    0 com
3321 viz    0 com
1349 viz    0 com
1010 viz    0 com
1825 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1559 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018485 (s)