News Flash:

Legume aromate

29 Ianuarie 2013
2616 Vizualizari | 0 Comentarii
Usturoiul da intotdeauna savoare unei mancari, iar mararul da acea aroma de prospetime.

Cum am procedat? Am fiert cativa cartofi taiati cuburi, am calit in unt (cat o nuca) 3-4 catei de usturoi pisati, morcov, telina (taiate cuburi mici) si mazare. Am lasat cam 4-5 minute amestecand.

Intr-un vas termorezistent am pus cartofii fierti, deasupra am adaugat legumele aromate cu usturoi, am asezonat cu putina sare si marar si am bagat la cuptor pentru 10 minute. Am vrut ca toate legumele sa se combine, sa preia din savoarea usturoiului si mararului.

Legume aromate recomandate de fraiche-bistro.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

savoare cartofi unt nuca morcov telina mazare vas termorezistent
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1587 viz    0 com
4590 viz    0 com
1887 viz    0 com
1964 viz    0 com
11701 viz    0 com
1437 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1555 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014393 (s)