News Flash:

Le-am pus fomistilor cate o portie de mazare cu carne, dar au terminat-o in doi timpi si trei miscari. Mi-au mai cerut inca una

18 August 2017
1294 Vizualizari | 0 Comentarii
Incearca o mancarica de mazare delicioasa cu carne, pentru intreaga familie.

Ingrediente:

1 borcan mazare verde conserva
1 ceapa
1 morcov
4 rosii
60 ml ulei
¼ bucata telina
500 g carne de porc
1 legatura patrunjel verde
sare
piper

Mod de preparare:

Speli legumele, le cureti si le tai cubulete. Prajesti carnea taiata bucatele intr-o tigaie, in ulei incins. Scoti pe o farfurie. In grasimea ramasa, calesti legumele 2-3 minute, mai putin rosiile.
Adaugi 1 l apa, rosiile taiate bucatele, acoperi cu un capac si lasi sa fiarba aproximativ 10 minute. Amesteci cu carnea si continui fierberea inca 15 minute. Condimentezi cu sare si piper, dupa gust. Transferi compozitia intr-un vas termorezistent si o dai la cuptorul incalzit la 180 grade Celsius, 40-50 de minute, pana capata o crusta fina. Servesti cu patrunjel tocat.

preluat de pe clickpoftabuna
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

ulei piper patrunjel tocat
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1636 (s) | 35 queries | Mysql time :0.018698 (s)