News Flash:

Le-am pus cate o portie zdravana in castroane, dar au terminat-o pe nerasuflate - Ciorba de pui cu smantana

7 August 2017
189 Vizualizari | 0 Comentarii
Completeaza-ti un meniu perfect cu o ciorba de pui cu smantana, cu un gust deosebit. Ai nevoie si de cateva legume, care vor completa aroma ciorbei atunci can, fierbinte fiind, o vei servi la masa pentru cei dragi.

Ingrediente:

1/2 pui
200 g conopida
1 morcov
1 radacina de patrunjel
1/2 bulb de telina
1 ceapa potrivita
2 linguri ulei
2 galbenusuri
2 linguri smantana
zeama de lamaie
patrunjel verde
sare
piper

Mod de preparare:

Se curata legumele si zarzavaturile, se spala si se taie, dupa caz, ceapa pestisori, morcovul felii subtiri, telina si patrunjelul cubulete, iar conopida se desface buchetele. Se calesc impreuna in ulei 2-3 minute, apoi se adauga carnea de pui portionata si 2-3 linguri de apa, continuand calirea inca 4-5 minute. Se completeaza oala cu 3 litri de apa calda, se condimenteaza cu sare si piper, dupa gust, se adauga patrunjel tocat si se lasa sa fiarba, la foc mic, 30 de minute pana cand carnea si legumele sunt bine patrunse. Se opreste focul.
Separat, se bat galbenusurile cu zeama de lamaie si smantana, se toarna peste acest amestec cate putina ciorba fierbinte din oala, pana cand dresul nu mai este in pericol sa „se taie”, si apoi se amesteca cu ciorba. Ciorba de pui cu smantana se serveste calda.

preluat de pe click pofta buna
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

conopida telina smantana patrunjel verde
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1518 (s) | 35 queries | Mysql time :0.018440 (s)