News Flash:

Le-am pregatit la amiaza copiilor niste vinete la cuptor, cu cascaval si piept de pui. Au mancat totul din farfurie, ba au si cerut in plus! M-am bucurat nespus

24 Februarie 2017
10793 Vizualizari | 1 Comentarii
Ingrediente:

4 vinete mai subtiri
2 buc. piept de pui
1 morcov
3 cepe
7 rosii
1 lingurita cu miere
200 g cascaval ras
ulei
sare si piper

Mod de preparare:

Caleste doua cepe in ulei impreuna cu morcovul ras. Adauga rosiile date pe razatoarea mica. Lasa pe foc sa dea in cateva clocote, adauga mierea si sare.
Taie restul de ceapa marunt si caleste-o in ulei. Adauga carnea de pui trecuta prin masina de tocat si stropeste cu putina apa. Presara un praf de sare si piper si lasa sa se inabuse bine.
Taie vinetele pe jumatate, pe lungime, si indeparteaza o parte din pulpa.
Umple vinetele cu amestecul de carne si asaza-le in tava. Toarna sosul de rosii si lasa la cuptor pana se patrund. Spre final, presara deasupra cascavalul.
Sugestie: Sosul de rosii va deveni mai aromat daca adaugi putin oregano.

sursa: jurnal de retete
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

vinete umplute vinete carne vinete cascaval
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Radita  | #1177
"Cautam operatori calculator pentru promovarea unui proiect extraordinar. Se lucreaza de acasa full time sau part-time.
Beneficii:
- instruire gratuita si suport
- castiguri in functie de realizari si munca depusa
- scrisoare de recomandare pentru cei interesati
Cerinte:
- cunostinte minime despre navigarea pe internet
- cunostinte minime despre pachetul Office (in special Word si Excel)
- cunostinte minime de limba engleza
- perseverenta, ambitie si dorinta de a reusi intr-un domeniu nou sunt calitatile pe care le cautam la un candidat
Pentru detalii trimiteti acum onlineproiect@*****.com
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1871 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019828 (s)