News Flash:

LBS

29 Noiembrie 2011
1121 Vizualizari | 0 Comentarii
LBS
Ingrediente: 2 cl Whisky canadian 2 cl vermut alb 3 picaturi de Angostura champagne Mod de preparare: Se mixeaza bine whisky cu Angostura si cu vermutul, impreuna cu cuburi de gheata, intr-un pahar de mixare, iar apoi se toarna in paharul pentru bauturi lungi si se mixeaza cu champagne.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

bourbon whisky bucataria internationala vermut sec
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1074 viz    0 com
1580 viz    0 com
1106 viz    0 com
1028 viz    0 com
965 viz    0 com
1076 viz    0 com
1064 viz    0 com
1016 viz    0 com
1226 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1654 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022422 (s)