News Flash:

LBS

29 Noiembrie 2011
1152 Vizualizari | 0 Comentarii
LBS
Ingrediente: 2 cl Whisky canadian 2 cl vermut alb 3 picaturi de Angostura champagne Mod de preparare: Se mixeaza bine whisky cu Angostura si cu vermutul, impreuna cu cuburi de gheata, intr-un pahar de mixare, iar apoi se toarna in paharul pentru bauturi lungi si se mixeaza cu champagne.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

bourbon whisky bucataria internationala vermut sec
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1102 viz    0 com
1599 viz    0 com
1132 viz    0 com
1058 viz    0 com
983 viz    0 com
1102 viz    0 com
1104 viz    0 com
1049 viz    0 com
1278 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1667 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022800 (s)