News Flash:

Latkes

21 Iulie 2011
1406 Vizualizari | 0 Comentarii
Latkes
Ingrediente: 2 kg cartofi 4 linguri de ulei 2 oua mari 4 linguri faina alba piper verde sare Mod de preparare: Cartofii se curata de coaja, se dau pe razatoarea mare si se scurg bine de zeama rezultata. Se bat cele doua oua impreuna cu uleiul, sare, piper si se adauga la cartofii storsi. Se presara faina in palme si se formeaza placintele plate care se prajesc in ulei, pe ambele parti. sursa articol: http://gastronomie.ele.ro sursa fotografie: http://www.gourmetrecipe.com
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi bucataria internationala retete vegetariene ulei naut oua
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

985 viz    0 com
1522 viz    0 com
1702 viz    0 com
1161 viz    0 com
2024 viz    0 com
5103 viz    0 com
4731 viz    0 com
1238 viz    0 com
1069 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1582 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013592 (s)