News Flash:

Lasagne de macaroane

6 Iulie 2011
1241 Vizualizari | 0 Comentarii
Lasagne de macaroane
Ingrediente: 300 g macaroane 800 g rosii in cutii 400 g carne tocata 1 ceapa 1 morcov 3 catei usturoi patrunjel verde 125 ml vin rosu 1 lingurita busuioc 1 lingurita cimbru sare piper 100 g cascaval sos bechamel 650 ml lapte 100 ml smantana 50 g unt 50 g faina sare piper nucsoara Mod de preparare: Se fierb macaroanele conform instructiunilor de pe plic. Se curata ceapa, usturoiul si se toaca marunt. Se curata morcovul si se taie marunt. Se lasa sa se scurga conservele de rosii. Rosiiile se taie bucati. Se spala si se taie patrunjelul. Se caleste totul timp de 10 minute, la foc moale. Se adauga carnea si se prajeste, amestecand, se sareaza si se pipereaza dupa gust, se adauga rosiile si 1/2 din sucul de rosii, 125 ml de vin, busuiocul, cimbrul tocat si se lasa sa fiarba 15 min la foc moale. Sos bechamel se topeste untul intr-o cratita se adauga faina si se caleste. Se toarna apoi laptele si smantana, sosul se lasa sa fiarba la foc moale cca 10 min, amestecand continuu, apoi se adauga sare, piper, nucsoara. Se incalzeste cuptorul la 200 grade. Se unge cu jumatate de sos bechamel fundul unei tavi termorezistente. Peste sos se pune jumatate din cantitatea de macaroane pe lung, se repartizeaza deasupra sosul de carne si se acopera cu restul de macaroane. Se toarna deasupra restul de sos bechamel, se rade 100 g cascaval si se intinde uniform deasupra lasagnei. Se coace la cuptor timp de 30 de minute, pana se rumeneste sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

rubarba paste carne tocata patrunjel verde patrunjel tocat cascaval
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1802 viz    0 com
1050 viz    0 com
3267 viz    0 com
4546 viz    0 com
3255 viz    0 com
1161 viz    0 com
1128 viz    0 com
2876 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1564 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013672 (s)