News Flash:

Lasagne al forno

15 Noiembrie 2011
1449 Vizualizari | 0 Comentarii
Lasagne al forno
Ingrediente: un pachet foi de lasagna 500 gr carne tocata vita 2-3 catei de usturoi o cutie rosii decojite o ceapa mare un morcov busuioc 2 linguri  ulei de masline sare piper Pentru sos bechamel: 2 linguri faina parmezan ras 50 g unt 250 ml lapte piper sare Mod de preparare: In uleiul de masline se calesc ceapa tocata marunt si usturoiul. Cand ceapa a devenit transparenta, se adauga carnea tocata. Se lasa la calit  pana capata o culoare albicioasa spre auriu rumen. Se pune si morcovul ras pe razatoarea mica si rosiile taiate cubulete. Se mai fierbe un pic cu totul apoi stingem focul. Dupa aceea se pregateste sosul bechamel. In alta tigaie se pune untul la topit. Se adauga toata faina, amestecand energic sa nu se arda, apoi usor usor se stinge cu lapte. Spre final se potriveste de sare si piper. Sosul trebuie sa fie usor lichid mai mult vascos, ca o budinca moale. De preferat sa fie amestecat cu telul pentru a nu se forma cocoloase. In tava pregatita cu putin ulei de masline se asaza strat de foi, apoi compozitie, apoi sos, apoi iar compozitie si iar foi. Pe deasupra se unge iar cu sos si se pune parmezan din abundenta. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paste rosii bruschete sarmale unt
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1656 (s) | 37 queries | Mysql time :0.024017 (s)