News Flash:

Lasagna vegetala

13 Octombrie 2011
1581 Vizualizari | 0 Comentarii
Lasagna vegetala
Ingrediente: 1 borcan de sos de spaghete fara carne 1 cana de ciuperci taiate 1 cana de mozzarela maruntita 4 linguri de parmezan 200 g de branza ricotta 1 ceapa medie taiata marunt patrunjel 1/4 piper negru pisat taitei legume preferate 1 ou 1/2 lingura de sare Mod de preparare: Oala in care se prepara se incinge bine. Este important ca legumele sa nu se lipeasca. Intr-un vas mare se combina sosul de spaghete, ciupercile si ceapa. Se pun la fiert la foc mic pentru 10 minute. In alt vas se amesteca ricotta cu patrunjelul, oul sarea si piperul. Se adauga 3/4 din cana de mozzarela si 2 linguri de parmezan. Peste legume se toarna o parte din sosul preparat. Se adauga straturi de ricotta si taitei. Se acopera totul cu restul de sos si de branza mozzarela si parmezan. Se acopera totul cu folie de aluminiu si lasa la cuptor pentru 20 de minute pana cand capata o culoare usor maronie. sursa articol: http://gastronomie.ele.ro sursa fotografie: http://gastronomie.ele.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

sos bolognese paste ciuperci parjoale sarmale castravete piper negru
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1575 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016394 (s)