News Flash:

Lasagna la tigaie

18 Februarie 2015
2030 Vizualizari | 1 Comentarii
Ingrediente:

450 gr carne tocata de vita / porc
450 gr paste tip cochilie
5 catei de usturoi maruntiti
piper
sare
2 lingurite oregano uscat
1 lingurita busuioc uscat
1 lingurita rozmarin uscat
busuioc proaspat tocat
cca 100 gr branza ricotta
230 gr mozzarella data pe razatoare
cca 100 gr parmezan
1 conserva rosii
cca 750-900 ml apa

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la 220 de grade Celsius. Pune, la foc mediu, carnea, usturoiul, sarea, piperul si ierburile uscate. Amesteca in mod constant si gateste-le pana cand carnea incepe sa se rumeneasca. Adauga apoi apa, pastele si rosiile zdrobite. Ai grija sa fie suficienta apa (pastele trebuie sa fie acoperite de apa). Gateste totul timp de 8 minute, pentru ca pastele sa fie al dente.
Ia tigaia de pe foc, pune parmezan, amesteca, apoi mozzarella si baga in cuptor pentru 5-19 minute sau pana cand se topeste branza.
Serveste cu busuioc proaspat.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

retete lasagna lasagna tigaie retete italiene retete paste
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3586 viz    1 com
1385 viz    0 com
3567 viz    1 com
1840 viz    1 com
1064 viz    2 com
2120 viz    0 com
1663 viz    0 com
1638 viz    0 com

Comentarii (1)

CharlesLouff  | #1503
wh0cd104631 celebrex prescription order metformin online
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1528 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019663 (s)