News Flash:

Lasagna cu vinete si carne de vita

8 Septembrie 2014
1786 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

650g vinete taiate in rondele
8 foi de lasagna prefierte
sos Bechamel
220 g parmezan ras
1 si 1/2 lingurita oregano uscat
1/2 legatura menta tocata
450g carne de vita tocata
sare
piper
1/4 lingurita scortisoara si cuisoare macinate
3 linguri ulei de masline

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la 200 C. Pune feliile de vinete pe doua tavi de copt, unge-le cu ulei si condimenteaza cu sare si piper. Coace-le timp de 20 minute, pana cand se inmoaie. Intre timp, incinge 1 lingura ulei pe foc mediu. Caleste carnea tocata timp de 4 minute, pana cand se patrunde. Adauga condimentele si ierburile aromatice, sare si piper si mai gateste inca 3 minute. Scoate carnea intr-un bol.

Intinde 250ml sos Bechamel intr-un vas ceramic pentru copt. Adauga doua foi de sagana. Pune jumatate din carnea de vita, parmezan, inca doua foi de lasagna, jumatate din feliile de vinete, inca 250ml sos, parmezan si repeta pana cand termini ingredientele.

Acopera lasagna cu o folie de aluminiu si coace in jumatatea de sus a cuptorului timp de 35-40 minute si inca 5 minute neacoperita. Lasa-o sa se raceasca 20 minute inainte sa o tai.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

lasagna lasagna vita lasagna vinete retete lasagna culinar retete
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1546 (s) | 23 queries | Mysql time :0.011517 (s)