News Flash:

Lasagna cu vanata si carne de vita

29 Iunie 2011
1891 Vizualizari | 0 Comentarii
Lasagna cu vanata si carne de vita
Ingrediente: 1 cutie de aluat pentru lasagna 500 g de carne tocata de vita o vanata mare 150 g de cascaval ras ulei de masline o lingura de pasta de rosii busuioc uscat piper negru macinat sare un catel de usturoi Pentru sosul bechamel: o lingura de unt o lingura de faina cu varf 120 ml de lapte un ou putin suc de lamaie Mod de preparare: Se prajeste carnea tocata cu pasta de rosii timp de 12-14 minute. Se condimenteaza. Vanata se taie in felii si se prajeste in putin ulei. Se lasa pe un servetel sa se absoarba surplusul de ulei. Foile de lasagna se pun in apa clocotita pentru 2 minute si se aranjeaza intr-o tava de cuptor. Lasagna se asambleaza in 2 straturi. In acest timp se incalzeste cuptorul pana la 200 C. Se prepara sosul bechamel: In tigaia putin incalzita cu o lingurita de ulei se adauga untul. Dupa ce se topeste, se adauga faina si mereu se amesteca cu o lingura de lemn pana se omogenizeaza si se topeste faina cu untul. Se toarna laptele si se fierbe timp de 4 minute, mereu amestecand cu lingura. La urma se adauga un galbenus, putin suc de lamaie, sare si se amesteca bine. Se pune pe lasagna si se presoara deasupra lor cascaval ras prin razatoare. Se coace la cuptor timp de 30 minute. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

drojdie uscata cascaval piper negru lapte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1017 viz    0 com
948 viz    0 com
1154 viz    0 com
1872 viz    0 com
1322 viz    0 com
1549 viz    0 com
1448 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1545 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020008 (s)