News Flash:

Lasagna cu ton, nucsoara si spanac

22 Septembrie 2011
1584 Vizualizari | 0 Comentarii
Lasagna cu ton nucsoara si spanac
Ingrediente: 250 gr foi de lasagna 100 gr cascaval 300 gr spanac 150 gr branza telemea 300 gr pulpa de rosii nucsoara 3 conserve de ton 5 catei de usturoi busuioc sare Mod de preparare: Prima data se fierb foile de lasagna, conform indicatiilor de pe ambalaj. Se fierbe spanacul, se scurge si se amesteca cu telemeaua si putina nucsoara. Pulpa de rosii se amesteca cu usturoiul dat prin presa, sare si busuioc. Se asaza o parte din sosul de rosii in tava si se formeaza straturi din foi de lasagna, umplutura cu spanac si ton. Deasupra se toarna restul de sos de rosii si se presara cascaval ras. Se pune la cuptor pentru aproximativ 20-25 de minute. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paste retete vegetariene cascaval spanac ciuperci pleurotus icre
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1333 viz    0 com
4856 viz    0 com
2123 viz    0 com
1352 viz    0 com
1073 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1611 (s) | 23 queries | Mysql time :0.023807 (s)