News Flash:

Lasagna cu spanac si mozzarella

19 Septembrie 2011
2959 Vizualizari | 0 Comentarii
Lasagna cu spanac si mozzarella
Ingrediente: 12 foi lasagna 1 cana mozzarella rasa 1 borcan sos pentru spaghete 300 g spanac oparit si tocat 2 cani ricotta 1 ou batut ¼ lingurita nucsoara macinata patrunjel proaspat tocat ½ lingurita sare Mod de preparare: Foile de lasagna se fierb pana se inmoaie. Se scurg si se lasa la racit. Intr-un bol se amesteca spanacul, ricotta, mozzarella, oul, sarea si nucsoara. Se pune compozitie pe fiecare foaie de lasagna si se ruleaza. Se asaza rulourile intr-o tava unsa si se dau la cuptor 30 de minute, la 180 de grade. La final se presara parmezan si patrunjel. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

paste retete vegetariene parjoale paste orzo spanac
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3315 viz    0 com
1060 viz    0 com
2280 viz    0 com
896 viz    0 com
896 viz    0 com
1105 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1425 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022855 (s)