News Flash:

Lasagna cu spanac II

5 Iulie 2011
1034 Vizualizari | 0 Comentarii
Lasagna cu spanac
Ingrediente: 12 foi de lasagna 1 kg spanac 2-3 cepe mari 5 catei de usturoi 200 g crema de branza 300 g branza feta 4 linguri cu unt 300 ml supa de legume 200 g cascaval sare piper nucsoara Mod de preparare: Se toaca ceapa si usturoiul si se calesc in unt. Se adauga spanacul si se lasa pe foc 3-4 minute. Se dizolva crema de branza in supa calduta, apoi se pun branza feta taiata cubulete, sare (daca mai e cazul), piper si un praf de nucsoara. Se unge tava cu unt sau orice alta grasime si se pun alternativ foile de lasagna, spanacul calit si sosul de branza. Se presara cascavalul ras si se da la cuptorul incins pentru 40 de minute. sursa articol: http://www.femeia.ro sursa fotografie: http://www.myrecipes.com
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

retete vegetariene spanac supa cascaval
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

944 viz    0 com
1422 viz    0 com
1974 viz    0 com
1046 viz    0 com
972 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1399 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014615 (s)