News Flash:

Lasagna cu spanac

8 Iunie 2011
964 Vizualizari | 0 Comentarii
Lasagna cu spanac
Ingrediente: 1 pachet paste lasagna 500 g spanac congelat 200 ml suc de rosii 2-3 catei usturoi 150 g cascaval sau mozzarela 2 cepe sare piper ulei condimente Mod de preparare: Pastele de lasagana se pun la fiert in apa cu sare, respectand timpul si modul de fierbere indicat pe ambalaj. Se unge un vas de Jena cu ulei si se asaza in straturi un rand de paste, apoi ceapa tocata marunt, usturoi maruntit, spanac cu branza, cateva fasii de cascaval, sos de rosii si iar paste, se continua treaba pana se termina ingredientele. Dupa ce vasul s-a umplut, se toarna deasupra suc de rosii ramas, se da la cuptor, pana se rumeneste deasupra si scade zeama. Se serveste calda. sursa articol: http://www.gastropedia.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

spanac cascaval condimente
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1119 viz    0 com
1232 viz    0 com
1563 viz    0 com
1633 viz    0 com
944 viz    0 com
5458 viz    0 com
1869 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1923 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021280 (s)