News Flash:

Lasagna cu sos bechamel II

10 Octombrie 2011
950 Vizualizari | 0 Comentarii
Lasagna cu sos bechamel II
Ingrediente: 10 foi lasagna 600 gr carne tocata 100 gr parmezan 50 gr cascaval ras 100 gr unt 1 praf nucsoara 1 morcov 1 ardei gras rosu 1 ceapa 1 radacina de patrunjel 2 linguri faina 6 linguri pasta de rosii de casa 100 ml vin alb 600 ml lapte putin patrunjel tocat piper sare Mod de preparare: Ceapa, patrunjelul, ardeiul si morcovul se curata, se maruntesc in robotul de bucatarie apoi se pun la calit in putin ulei cateva minute. Se adauga carnea tocata si se mai caleste putin, amestecand mereu. Se pun 3 linguri de apa si se mai lasa pe foc, invartind cu o lingura din cand in cand cateva minute. Se potriveste de sare si piper, se pun vinul si pasta de rosii si se lasa pe foc pana scade zeama. Se opreste focul si se lasa putin sa se raceasca. Foile de lasagna se fierb doua minute in apa clocotita, dupa care se scot pe un prosop sau pe masa. Untul se pune la topit, se caleste in el faina, amestecand rapid, si se stinge cu laptele adaugat treptat. Se condimenteaza cu sare si nucsoara si se lasa sa fiarba, amestecand des, pana se ingroasa putin sosul. Dupa aceea se unge cu putin ulei un vas termorezistent, se pun un strat de sos bechamel, doua foi de lasagna, carne tocata si sos bechamel si se continua pana cand se termina foile, ultimul strat fiind de sos. Se presaram cascaval, parmezan si patrunjel si se da la cuptor aproximativ o ora, pana compozitia se rumeneste frumos. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paste carne tocata ardei gras bors maggi lapte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2017 viz    0 com
1100 viz    0 com
1112 viz    0 com
845 viz    0 com
1543 viz    0 com
1106 viz    0 com
1040 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1594 (s) | 24 queries | Mysql time :0.017040 (s)