News Flash:

Lasagna cu piept de pui si ciuperci

7 Iulie 2011
3481 Vizualizari | 0 Comentarii
Lasagna cu piept de pui si ciuperci
Ingrediente: 250 gr foi lasagna 700 gr piept de pui 300 gr ciuperci 500 gr rosii 150 gr ceapa patrunjel 300 gr cascaval Pentru sos bechamel: 1 l lapte 5 linguri faina 100 gr unt sare piper Mod de preparare: Ceapa, pieptul de pui si ciupercile se taie marunt. Se caleste ceapa in putin ulei, apoi se adauga pieptul de pui, iar la sfarsit ciupercile. Se lasa in tigaie vreo 15 minute. Se condimenteaza dupa gust. Apoi se pregateste sosul: se topeste untul, se adauga faina, se amesteca in continuu si se toarna si laptele. Se lasa pe foc pana se ingroasa, amestecand in tot acest timp cu un tel. Se condimenteaza cu sare si piper. Rosiile se decojesc. Se dau prin blender, la fel si verdeata. In tava se pune putin sos bechamel, apoi foile de lasagna. Peste foi se pune jumatate din compozitia de piept de pui cu ciuperci si iar sos. Se repeta operatiunea pana cand se termina compozitia de carne si sosul. Dupa ultimul strat de foi de lasagna se toarna rosiile pasate. Se da la cuptorul incalzit la 180 C pentru 20 de minute. Intre timp, cascavalul se da prin razatoare. Dupa 20 de minute se scoate tava din cuptor si se repartizeaza uniform stratul de cascaval ras. Se mai dam la cuptor inca 30 de minute. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

legume paste nuci pecan ciuperci
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1604 viz    0 com
1262 viz    0 com
1836 viz    0 com
1068 viz    0 com
3286 viz    0 com
4592 viz    0 com
3282 viz    0 com
1179 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1527 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019537 (s)