News Flash:

Lasagna cu mozzarella si porumb

17 Ianuarie 2014
1156 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

220g mozzarella
1 zucchini feliat subtire pe lungime
12 foi de lasagna (18x33cm)
1 ceapa mare feliata subtire
piper
sare
450ml smantana pentru gatit
1 lingurita cimbru proaspat
300g porumb fiert din conserva
3 catei usturoi tocati marunt
4 linguri unt
4 ardei iuti

Mod de preparare:

Coace ardeii iuti in cuptorul incins, lasa-i acoperiti cateva minute si apoi curata-i de coaja si seminte si taie-i in fasii subtiri. Caleste 2 catei de usturoi tocati in 2 linguri de unt incins. Adauga porumbul si gateste-le impreuna timp de 5 minute. Adauga apoi smantana si cimbrul, da focul mai mic si lasa-le sa fiarba impreuna 5 minute.

Lasa amestecul sa se raceasca putin, apoi paseaza-l cu un blender. Condimenteaza cu sare si piper. Incinge cuptorul la 180C.

Caleste ceapa in restul de unt, pe foc mediu, timp de 5 minute. Adauga restul de usturoi si mai gateste 1 minut. Pune fasiile de zucchini si ardei copt si lasa totul pe foc 5 minute. Condimenteaza cu sare si pier.

Aseaza in straturi, intr-un vas de copt, sosul cu porumb, foi de lasagna, legumele sotate si felii de mozzarella. Acopera cu folie de aluminiu si pune la cuptor timp de 50 de minute. Apoi, descopera vasul si mai lasa inca 10 minute sa se rumeneasca la suprafata.
Serveste lasagna calda.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete internationale retete bzi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1641 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013542 (s)