News Flash:

Lasagna cu legume si carne

5 Octombrie 2011
1008 Vizualizari | 0 Comentarii
Lasagna cu legume si carne
Ingrediente: 1 kg carne tocata amestec 1 cutie foi lasagna cascaval sau branza 1 cutie ciuperci taiate 1 vanata 2 cepe 1 capatana de usturoi 1 ardei gras 1 ardei iute o cutie rosii in bulion 1 ou 3 linguri de smantana 1 pahar vin vegeta piper sare Mod de preparare: Se curata partial de coaja vanata, se taie in felii de circa 1 cm si se presara sare pentru a lasa zeama amara. Intr-o cratita se toarna putin ulei, se pun la fiert rosiile in bulion, pasate in prealabil. Dupa aceea se taie ceapa si se pune la calit, se adauga usturoiul tocat. Cand s-au rumeni toate se adauga si carnea si se lasa la calit in sucul din cratita. Apoi se pun ardeiul gras taiat cubulete si rondelele de la ardeiul iute. Feliile de vinete se trec printr-un jet de apa rece, se toaca cubulete si se pun la calit. Se adauga dupa aceea si ciupercutele. Se pun vinul, sare, piper si vegeta dupa gust. Dupa ce a fiert compozitia si a scazut bine, se unge o tava cu margarina si se asaza foile. Se pune putin din sosul de rosii, apoi compozitia si se rade cascaval sau branza. Procedura se repeta pana se termina compozitia. Randul de foi se pune in zig zag. Se termina cu un rand de foi stropit cu sos de rosi. Se bate bine un ou cu smantana si se pune deasupra, iar apoi se baga la cuptor. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paste ciuperci drojdie uscata smantana gem
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1383 (s) | 34 queries | Mysql time :0.025690 (s)