News Flash:

Lasagna cu ciuperci si dovlecei

2 Septembrie 2011
2185 Vizualizari | 0 Comentarii
Lasagna cu ciuperci si dovlecei
Ingrediente: 500 g paste lasagna 500 g rosii ulei de masline 2-3 dovlecei mari 400 g branza de vaci 75 g parmezan 200 g mozzarella 200 g ceapa 4-6 catei de usturoi 100 g pasta de tomate 125 g ciuperci ¼ lingurita cimbru 4 lingurite busuioc proaspat Mod de preparare: Se fierb pastele lasagna in apa clocotita. Se scurg bine, se mentin calde. Intre timp, se pregateste sosul de rosii. Intr-o tigaie cu ulei se pune usturoiul si ceapa tocate marunt si se calesc pana ceapa devine aurie. Se adauga rosiile tocate marunt, pasta de tomate, ciupercile, cimbrul, busuiocul, ¼ cana de apa si se amesteca bine. Se lasa sa fiarba 45-50 de minute. Mozzarella se rade si se amesteca cu branza de vaci. Dovleceii se taie rondele, se prajesc putin pe fiecare parte, apoi se scurg bine de ulei. Se unge un vas de iena cu putin ulei, se pune un strat paste lasagna, unul de sos de rosii, unul de branza si unul cu rondele de dovlecei. Se repeta operatiunea de trei ori. Deasupra se rade parmezan si se da la cuptor, incalzit la 180 de grade, aproximativ 35-40 de minute. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

paste retete vegetariene rosii sarmale parjoale ciuperci bruschete
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4213 viz    0 com
1084 viz    0 com
1050 viz    0 com
2812 viz    0 com
1390 viz    0 com
1229 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1552 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022681 (s)