News Flash:

Lasagna cu ciuperci

21 Octombrie 2011
975 Vizualizari | 0 Comentarii
Lasagna cu ciuperci
Ingrediente: 9 foi de lasagna 250 gr ciuperci fierte 3 catei de usturoi 1 ceapa frunze de busuioc proaspete 500 ml suc de rosii ulei de masline extravirgin piper proaspat macinat sare Mod de preparare: Prima data se feliaza ciupercile, se taie ceapa si usturoiul. Se calesc in putin ulei ceapa si usturoiul. Se adauga ciupercile, piperul, sarea si busuiocul. Se ia tigaia de pe foc. Se asaza foile de lasagna in tava. Se imparte in trei compozitia de ciuperci si se pun peste fiecare rand de foi, terminand cu ciupercile. Se toarna sucul de rosii peste si se da la cuptor, cam 30-40 de minute. Se orneaza cu frunze de busuioc. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

paste retete vegetariene usturoi gorgonzola ceapa
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1972 viz    0 com
1386 viz    0 com
1375 viz    0 com
2716 viz    0 com
5224 viz    0 com
4102 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1582 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022651 (s)