News Flash:

Lasagna cu ciuperci

21 Octombrie 2011
1014 Vizualizari | 0 Comentarii
Lasagna cu ciuperci
Ingrediente: 9 foi de lasagna 250 gr ciuperci fierte 3 catei de usturoi 1 ceapa frunze de busuioc proaspete 500 ml suc de rosii ulei de masline extravirgin piper proaspat macinat sare Mod de preparare: Prima data se feliaza ciupercile, se taie ceapa si usturoiul. Se calesc in putin ulei ceapa si usturoiul. Se adauga ciupercile, piperul, sarea si busuiocul. Se ia tigaia de pe foc. Se asaza foile de lasagna in tava. Se imparte in trei compozitia de ciuperci si se pun peste fiecare rand de foi, terminand cu ciupercile. Se toarna sucul de rosii peste si se da la cuptor, cam 30-40 de minute. Se orneaza cu frunze de busuioc. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paste retete vegetariene usturoi gorgonzola ceapa
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2016 viz    0 com
1410 viz    0 com
1395 viz    0 com
2756 viz    0 com
5570 viz    0 com
4266 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1650 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017186 (s)