News Flash:

Lasagna cu carne si mozzarella

8 Mai 2014
1136 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6605 RON (+0.0077)
USD: 4.1120 RON (+0.0247)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

9 foi de lasagna
2 cani de cubulete rumenite de piept de pui
4 cani de mozzarela rasa
1/2 cana de unt
1 catel de usturoi
1 ceapa
1/2 cana de faina
2 cani de supa de pui
1 lingurita de sare
1 1/2 cana de lapte
1 1/4 cana de parmezan ras
1 lingurita de busuioc uscat
1/2 lingurita de piper negru macinat
1 lingura de patrunjel proaspat tocat
2 cani de branza ricotta
1 lingurita de oregano uscat
280 g de spanac fiert si scurs

Mod de preparare:

Fierbe foile de lasagna in apa cu sare timp de 8-10 minute, scurge-le si clateste-le cu apa rece. Topeste untul si caleste ceapa si usturoiul tocate marunt impreuna. Adauga faina, sarea, supa de pui si laptele si fierbe amestecul timp de 1 minut. Incorporeaza mozzarella si 1/4 de cana de parmezan si adauga condimentele.

Intinde 1/3 din sos pe fundul unei tavi si asaza 3 foi de lasagna deasupra, urmate de ricotta si pui. Mai pune un strat de 3 foi de lasagna peste pui, 1/3 din sos, spanacul si cele 2 cani de mozzarella ramase cu 1/2 cana de parmezan. Pune deasupra si ultimele foi de lasagna, acopera-le cu sosul ramas, cu patrunjelul si cu restul de parmezan. Coace lasagna timp de 35-40 de minute in cuptorul preincalzit la 175 de grade.
Acest preparat delicios se serveste cald, alaturi de un pahar de vin alb demisec.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete lasagna lasagna carne lasagna mozzarella
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1222 viz    0 com
1562 viz    0 com
1282 viz    0 com
2438 viz    0 com
1585 viz    0 com
2104 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1564 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013566 (s)