News Flash:

Lasagna cu branza de capra

3 Ianuarie 2014
1307 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

foi de lasagna gata cumparate din comert
jumatate de kilogram de spanac proaspat
300 gr branza proaspata de capra
14 felii de sunca afumata, foarte subtire taiata (tip prosciutto crudo)
40 gr nuci tocate marunt
1 bucata mozzarella
2 oua, o cana si jumatate de smantana lichida, pentru gatit
3-4 linguri ulei de masline

Mod de preparare:

Preincalziti cuptorul. Trageti la tigaie frunzele proaspete de spanac, in vreo doua linguri de ulei de masline, cu putina sare si piper. Intre timp, pregatiti vasul termorezistent, in care veti face lasagna, ungandu-l cu o lingura de ulei de masline, apoi asezati vero 4 folii de lasagna. Puneti peste ele jumatate din frunzele de spanac din tigaie si jumatate din branza de capra, 5 felii de sunca afumata si doua linguri de nuci pisate. Apoi asezati alt rand de foi de lasagna si repetati operatiunea. Sfarsiti cu un strat de foi de lasagna.

Bateti cele doua oua, smananta, adaugati sare si piper, taiati mozzarella bucatele si adaugati-o si pe ea, apoi turnati totul peste ultimile foi de lasagna, si asezati ultimele felii de sunca deasupra, cu o mana de nuci. Mai puneti, ca strat final, putina smananta linchida si dati la cuptor cam vreo 40 de minute. Dupa ce scoateti lasagna din cuptor, acoperiti-o intai vreo 10 minute cu o folie de aluminiu, inainte de servire.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1053 viz    0 com
2572 viz    0 com
1248 viz    0 com
2488 viz    0 com
1219 viz    0 com
2368 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1688 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015262 (s)