News Flash:

Langosi unguresti

6 Ianuarie 2012
5532 Vizualizari | 0 Comentarii
Langosi unguresti
Ingrediente:

 75 ml lapte caldut
1 plic de drojdie uscata (7 gr)
2 oua
50 gr unt moale
1 praf de sare
1 praf de zahar
faina cat cuprinde

Mod de preparare:

Am pus drojdia la inmuiat in laptele caldut cu putin zahar (ca sa infloreasca repede), apoi am adaugat celelalte ingrediente, am format un aluat elastic si am lasat la crescut cca 1 ora, intr-un loc ferit de curent si langa o sursa de caldura. Dupa acest interval am impartit aluatul, am format cate o gogoasa mai mare si am prajit-o in ulei incins (se prajeste repede, cam 3-4 minute in total, si se umfla putin). Apoi am pus smantana si am presarat cascaval.
Langosii unguresti sunt foarte usor de facut si rapizi. Reteta ne este recomandata de Adnia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

Galerie Foto

Langosi_unguresti1
lapte drojdie uscata oua unt sare zahar faina langosii unguresti
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2081 viz    0 com
10341 viz    0 com
2222 viz    0 com
2206 viz    0 com
4356 viz    0 com
7437 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1503 (s) | 23 queries | Mysql time :0.019268 (s)