News Flash:

Langosi cu cascaval si usturoi

26 August 2011
2244 Vizualizari | 0 Comentarii
Langosi cu cascaval si usturoi
Ingrediente: 500 gr faina 25 gr drojdie proaspata 350 ml apa calduta sare smantana cascaval usturoi Mod de preparare: Se amesteca bine 100 ml apa calduta, drojdia si 1 lingura faina si se lasa sa creasca (15 minute). Se adauga apoi sarea si restul de apa calduta si se framanta bine cu mixerul aproximativ 10 minute. Se lasa la dospit 30 de minute. Se iau apoi bucati din aluat si se intind cu mana unsa cu ulei, pentru a li se da forma unui langos. Se prajesc pe ambele parti. Se servesc cu sos de smantana, cascaval si usturoi. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cascaval retete vegetariene zahar faina smantana
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3713 viz    0 com
3531 viz    0 com
1812 viz    0 com
1402 viz    0 com
1179 viz    0 com
2501 viz    0 com
2663 viz    0 com
1160 viz    0 com
1708 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1514 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019095 (s)