News Flash:

Langosi cu cascaval si usturoi

26 August 2011
2157 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6695 RON (+0.0035)
USD: 4.0518 RON (+0.0170)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Langosi cu cascaval si usturoi
Ingrediente: 500 gr faina 25 gr drojdie proaspata 350 ml apa calduta sare smantana cascaval usturoi Mod de preparare: Se amesteca bine 100 ml apa calduta, drojdia si 1 lingura faina si se lasa sa creasca (15 minute). Se adauga apoi sarea si restul de apa calduta si se framanta bine cu mixerul aproximativ 10 minute. Se lasa la dospit 30 de minute. Se iau apoi bucati din aluat si se intind cu mana unsa cu ulei, pentru a li se da forma unui langos. Se prajesc pe ambele parti. Se servesc cu sos de smantana, cascaval si usturoi. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

cascaval retete vegetariene zahar faina smantana
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3667 viz    0 com
3418 viz    0 com
1765 viz    0 com
1339 viz    0 com
1139 viz    0 com
2459 viz    0 com
2608 viz    0 com
1134 viz    0 com
1674 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1783 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013453 (s)