News Flash:

Langosi cu cascaval si usturoi

26 August 2011
1989 Vizualizari | 0 Comentarii
Langosi cu cascaval si usturoi
Ingrediente: 500 gr faina 25 gr drojdie proaspata 350 ml apa calduta sare smantana cascaval usturoi Mod de preparare: Se amesteca bine 100 ml apa calduta, drojdia si 1 lingura faina si se lasa sa creasca (15 minute). Se adauga apoi sarea si restul de apa calduta si se framanta bine cu mixerul aproximativ 10 minute. Se lasa la dospit 30 de minute. Se iau apoi bucati din aluat si se intind cu mana unsa cu ulei, pentru a li se da forma unui langos. Se prajesc pe ambele parti. Se servesc cu sos de smantana, cascaval si usturoi. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

cascaval retete vegetariene zahar faina smantana
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3612 viz    0 com
3261 viz    0 com
1699 viz    0 com
1287 viz    0 com
1076 viz    0 com
2420 viz    0 com
2546 viz    0 com
1104 viz    0 com
1648 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1570 (s) | 34 queries | Mysql time :0.025269 (s)