News Flash:

Langosi cu cartofi

18 Iulie 2011
4731 Vizualizari | 0 Comentarii
Langosi cu cartofi
Ingrediente: 400 g faina un cartof 1 ou o lingura de zahar sare 20 g drojdie 200 ml lapte putin ulei Mod de preparare: Cartoful se fierbe, apoi se lasa la racit si se da pe razatoare. Se amesteca cu faina si toate celelalte si se face un aluat, se framanta pana nu mai este lipicios. Se pune mult ulei la incins, la foc mare, iar cand este foarte incins se pun langosii si se da focul la jumatate. Se pot umple cu telemea, finetti, sunca si cascaval. sursa articol: http://www.reteteculinare.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

supa clara retete vegetariene cartofi zahar lapte ulei
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1238 viz    0 com
1069 viz    0 com
1328 viz    0 com
3300 viz    0 com
1210 viz    0 com
1007 viz    0 com
2218 viz    0 com
1027 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1661 (s) | 34 queries | Mysql time :0.030241 (s)