News Flash:

Langosi cu branza de burduf

9 Septembrie 2011
9382 Vizualizari | 0 Comentarii
Langosi cu branza de burduf
Ingrediente: 150 g branza de burduf 400 g faina 100 ml lapte 30 g drojdie 200 g smantana 3 galbenusuri 300 g ulei sau untura 50 g unt 1/2 lingurita sare Mod de preparare: Drojdia se inmoaie in lapte caldut, apoi se amesteca cu cateva linguri de faina. Dupa aceea se lasa la cald sa creasca, timp de o ora. Intre timp se amesteca laptele, sarea, galbenusurile, smantana si restul de faina. Aluatul se framanta bine si se pune cate putin unt. Se lasa aluatul sa creasca la caldura, pana isi dubleaza volumul, apoi se intinde o foaie de circa 1 cm grosime, se taie rondele cu un pahar sau cu o cana mai mare, se umplu cu branza, se ung pe margini cu apa si se indoaie. Marginile se lipesc bine. Langosile se prajesc in ulei sau untura. Inainte de servire, se pot pudra cu zahar vanilat. sursa articol: http://www.retete-on-line.ro sursa fotografie: http://www.petitchef.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

bureti retete vegetariene lapte smantana galbenus sare zahar
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

14247 viz    0 com
5370 viz    0 com
2388 viz    0 com
1810 viz    0 com
6311 viz    0 com
1901 viz    0 com
2082 viz    0 com
2657 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1452 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018863 (s)