News Flash:

Langose

20 Mai 2011
3594 Vizualizari | 0 Comentarii
Langose
Ingrediente: 500 gr faina 250 gr cartofi fierti si zdrobiti 20 gr drojdie 150 ml lapte 1 praf de zahar 2 lingurite sare Mod de preparare: In putin lapte caldut dizolvam drojdia si zaharul si le lasam asa 5-10 minute. Adaugam la faina cartofii fierti si zdrobiti, 2 lingurite de sare si laptele cu drojdia. Restul de lapte se adauga treptat, amestecand continuu, si se framanta bine 10 minute. Se acopera si se lasa la dospit pana isi tripleaza volumul. Se scoate aluatul pe masa tapetata cu faina si se intinde de un deget grosime, apoi se rupe cu un pahar cu gura mai mare. Bucatile astfel decupate se pun deoparte si se lasa la dospit inca 10 minute. Se pune la incalzit ulei din abundenta, iar bucatile decupate se intind usor cu mainile bine unse cu ulei si se pun cu grija la prajit. Se prajesc pe ambele parti. Se scot pe servetele ca sa se absoarba uleiul.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi lapte zahar faina
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1965 viz    0 com
1166 viz    0 com
1216 viz    0 com
3440 viz    0 com
2864 viz    0 com
2716 viz    0 com
3140 viz    0 com
1686 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1533 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019917 (s)