News Flash:

Lamai umplute cu ton

15 Iunie 2011
1974 Vizualizari | 0 Comentarii
Lamai umplute cu ton
Ingrediente: 6 lamai 400 g ton in suc propriu 100 g unt 12 masline 1-2 lingurite zeama de lamaie Mod de preparare: Speli lamaile, apoi le stergi cu un servet de bumbac. Tai fiecarei lamai un capacel si indepartezi miezul cu ajutorul unei lingurite. Pentru mousse, amesteci in robotul de bucatarie tonul bine scurs, untul la temperatura camerei si zeama de lamaie. Tai maslinele in felii subtiri si le incorporezi in pasta fina de peste. Umpli cojile de lamaie cu pasta de ton, presand cu lingurita. Invelesti in folie fiecare lamaie si le introduci in congelator pentru 1-2 ore. Cat sunt inghetate, le tai in felii, cu un cutit zimtat, si le asezi pe platou cu 10 minute inainte a le servi. sursa articol: http://www.bucatarul.ro sursa fotografie: http://www.gatesti-ingenios.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

aperitive lamaie masline unt
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2850 viz    0 com
1122 viz    0 com
1139 viz    1 com
1252 viz    0 com
1256 viz    0 com
1860 viz    0 com
4917 viz    0 com
1726 viz    0 com
1101 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1578 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019849 (s)