News Flash:

Lamai umplute cu legume si ton

15 August 2012
1977 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 lamai
3 oua
1 conserva de ton in ulei de masline
100 g maioneza
1 punga de legume congelate
2 linguri ulei de masline

Mod de preparare:

Taie lamaile pe jumatate, scoate-le miezul si stoarce zeama de lamaie intr-un castronel. Fierbe ouale timp de 10 minute, dupa care curata-le de coaja, scoatele galbenusurile, iar albusul pune-l peste zeama de lamaie si zdrobeste-le cu furculita. Adauga in castronel si tonul scurs de uleiul din conserva, pune sare si amesteca toate ingredientele cu o lingura.
Scoate legumele congelate si asteapta pana se dezgheata, dupa care pune-le peste pasta si amesteca-le. Umple cosuletele din coaja de lamaie cu pasta obtinuta si tine-le la frigider cel putin 10 minute inainte de a fi servite.

sursa: eva
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

lamai oua maioneza legume congelate frigider
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1278 viz    0 com
2915 viz    0 com
6037 viz    0 com
3320 viz    0 com
1271 viz    0 com
3985 viz    0 com
6651 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1416 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014460 (s)