News Flash:

Lahm bi ageen

24 Noiembrie 2011
923 Vizualizari | 0 Comentarii
Lahm bi ageen
Ingrediente: 250 gr carne tocata vita sau de oaie 250 gr faina 20 gr drojdie o rosie o ceapa usturoi un varf de lingura de chimen putin ulei de masline paprika o lingura zahar piper sare Mod de preparare: Mai intai se pregatetse un aluat din faina, drojdie, zahar si putina apa calduta. Se acopera cu folie de plastic castronul si se lasa sa creasca. Se intind foi subtiri de lungimea tavi. Apoi se preparare umplutura. Ceapa se taie marunt, iar rosia cubulete (decojita inainte, in apa clocotita) si se pune la calit intr-o tigaie cu putin ulei. Se adauga carnea tocata, usturoiul, condimentele si se lasa la prajit, pana scade compozitia. Dupa ce se raceste se pune peste foile unse cu putin ulei de masline si baga la cuptorul preincalzit 200 grade pana se rumenesc, 15-20 minute. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

nucsoara bucataria internationala faina zahar tortilla marinata
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2188 viz    0 com
1269 viz    0 com
1266 viz    0 com
1075 viz    0 com
1261 viz    0 com
1781 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1647 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013353 (s)