News Flash:

La asa reteta sta si mata-n coada! Pui umplut cu sarmale, preparatul suta la suta moldovenesc!

24 August 2017
1181 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

un pui intreg 1,5-2 kg
1 pahar orez
1  morcov
2-3 cepe
1 lingura pasta de rosii
sare
piper negru macinat

2 linguri verdeata taiata
½ pahar ulei vegetal
20-25 frunze tinere de vita-de-vie proaspete sau murate

Mod de preparare:

Puiul intreg pregatit se taie pe stern, se indeparteaza coastele si coloana vertebrala, pastrindu-se aripile si picioarele. Saram si piperam puiul pe ambele parti, lasam pe 2-3 ore la rece. Sarmalele se pregatesc fara carne si se lasa sa se raceasca semigata. Se distribuie sarmalele uniform pe carnea de pui marinata, plasata cu pielea in jos, marginile se unesc, si se fixeaza cusatura cu ata sau scobitori. Se da forma puiului, se unge cu ulei si se coace la cuptor cu cusatura in jos timp de 30-40 de minute la 180 grade Celsius pana este gata, scrie moldovenii.md.

preluat de pe a1
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1436 (s) | 24 queries | Mysql time :0.015228 (s)