News Flash:

L-as manca si cu ochii - Chec aperitiv - Gustare de facut oricand. RETETA MAI JOS

12 Februarie 2017
19258 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 gr parizer de pui
3 linguri smantana
3 linguri faina
½ ardei gras verde
1 ardei gras rosu
13 fire ceapa verde
5 oua
2 triunghiuri branza topita
fulgi ardei iute
sare
piper
ulei

Mod de preparare:

Parizerul l-am taiat cubulete si l-am calit in putin ulei, iar cand a fost gata l-am lasat la scurs si racit.
In acelasi ulei am calit ardeii si ceapa verde tocate marunt, lasandu-le si pe acestea la scurs si racit.
Folosind 2 boluri mari, am separat albusurile de galbenusuri.
Galbenusurile le-am amestecat cu ceapa, ardeii si parizerul calite si racite, branza topita, smantana, sarea si piperul. Am amestecat pana s-au omogenizat bine.
Albusurile le-am mixat spuma, apoi am adaugat faina in ploaie, amestecand usor ptr a nu se lasa.
Peste amestecul de galbenusuri, am adaugat compozitia de albusuri, amestecand usor cu o spatula de jos in sus.
Am uns cu ulei 2 tavite de chec (eu am folosit tavi de unica folosinta, pentru ca a fost mai usor de transportat, acolo unde a avut loc masa), apoi am turnat compozitia si am dat-o la cuptorul preincalzit pentru 45 de minute, sau pana trece testul scobitorii.

sursa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

chec aperitiv chec carne aperitiv carne
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1953 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020271 (s)