News Flash:

Kourabiedes

26 Decembrie 2011
1516 Vizualizari | 0 Comentarii
Kourabiedes
Ingrediente:

300 g faina
200 g unt
1 galbenus
1 plic praf de copt
75 g migdale prajite tocate marunte
120 g zahar pudra
cuisoare (20 de bucati)

Mod de preparare:

Mai intai se incinge cuptorul la 160 grade si e tapeteaza o tava cu hartie de copt. Dupa aceea e bate untul cu un mixer electric pana devine cremos. Se adauga zaharul pudra si galbenusul de ou si se amesteca pana la omogenizare. Se incorporeaza apoi faina si praful de copt si se pun migdalele. Se formeaza bilute din aluat, se turtesc si se asaza in tava pregatita. Se baga cate un cuisor in centrul fiecarui biscuite si se da la cuptor timp de 20 de minute. Inainte de ervire se preara zahar pudra.

sursa reteta si fotografie: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina unt galbenus migdale zahar pudra cuisoare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1727 viz    0 com
2426 viz    0 com
1361 viz    0 com
1226 viz    0 com
1226 viz    0 com
3205 viz    0 com
1378 viz    0 com
1241 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1658 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021725 (s)