News Flash:

Kombucha de fructe

1 Martie 2013
2195 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Kombucha - 1 litru
kaki - 1 bucata
mandarine - 3 bucati
fructe uscate de merisor - 1/2 cana
frunze verzi menta - 1/2 cana

Mod de preparare:

Taiem feliile de mandarine in jumatate. Fructele de kaki le taiem cubulete mici. Frunzele de menta le desprindem de pe tulpina. Punem toate ingredientele intr-un vas de sticla si lasam 12-24 de ore la fermentat.
Strecuram Kombucha de fructe si il bem ca atare, separat folosind fructele ca adaos intr-o salata de fructe sau o consumam asa cum este, ceai cu fructe, ca pe un punch.

Kombucha de fructe recomandat de rawveganjoy.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

kombucha kaki mandarine punch
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2262 viz    0 com
1148 viz    0 com
1169 viz    0 com
1338 viz    0 com
1549 viz    2 com
1094 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1582 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013996 (s)