News Flash:

Kinder Pinguin

17 Mai 2011
3433 Vizualizari | 0 Comentarii
Kinder Pinguin
Ingrediente: Pentru blat: 6 oua 6 linguri faina 4 linguri cacao 6 linguri zahar 4 linguri ulei 4 linguri apa 10 g praf de copt Pentru crema: 600 ml frisca lichida 1 lingura de miere Pentru glazura: 400 g ciocolata 200 g margarina Rama maestro 4 linguri de lapte Mod de preparare: Blat: Galbenusurile se freaca cu zaharul, se adauga uleiul si apa, apoi faina amestecata cu cacao si praf de copt. La sfarsit se incorporeaza albusurile batute spuma. Compozitia se toarna in tava de la aragaz tapetata cu hartie de copt si se da la cuptor pana trece testul scobitorii. Dupa ce se raceste, se taie in doua pe latime. Crema: Frisca se bate cu mierea pana devine foarte tare. Pe prima foaie de blat se intinde ½ din cantitatea de frisca. Glazura 1: 200 g ciocolata se topeste impreuna cu 100 g margarina. Cand se raceste putin, se toarna peste stratul de frisca si se intinde cu grija. Se baga la congelator pana se intareste bine, apoi se intinde cealalta parte de frisca si a doua parte de blat. Glazura 2: 200 g ciocolata se topeste impreuna cu 100 g margarina.Glazura se toarna peste blatul de cacao si se da la frigider. Se proportioneaza cu ajutorul unui cutit inmuiat in apa calda.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

margarina rama vin alb castane pepene rosu lapte
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2692 viz    0 com
1515 viz    0 com
5621 viz    0 com
1215 viz    0 com
1216 viz    0 com
2124 viz    0 com
1131 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1626 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019027 (s)