News Flash:

Kebab de pui

8 Aprilie 2016
1224 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6686 RON (-0.0009)
USD: 4.0026 RON (-0.0492)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

450 gr piept de pui fara oase si piele, taiat cubulete
4 catei de usturoi maruntiti
2 linguri zeama de lime, proaspat stoarsa
1/2 lingura fulgi chilli
3 linguri frunze de coriandru, tocate marut
putina sare
putina paprika
4 linguri ulei de masline
cateva felii de lime

Mod de preparare:

1. Cufunda betisoarele de frigarui in apa.
2. Amestec usturoiul cu carnea, zeama de lime, fulgii de ardei iute, coriandrul, sarea si paprika. Adauga si 2 linguri de ulei de masline.
3. Acopera bolul si lasa totul la marinat pentru vreo 2 ore.
4. Incinge grillul si unge-l cu restul de ulei de masline.
5. Infige bucatelele de carne in betisoare si pune pe grill. Ai grija sa rumenesti pieptul de pui pe toate partile.
Serveste cu felii de lime.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

kebab pui reteta kebab retete carne
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1310 viz    0 com
1141 viz    0 com
2006 viz    0 com
2759 viz    1 com
4591 viz    0 com
1352 viz    0 com
1375 viz    0 com
1167 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1874 (s) | 36 queries | Mysql time :0.020200 (s)