News Flash:

Kebab de pui

8 Aprilie 2016
1302 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

450 gr piept de pui fara oase si piele, taiat cubulete
4 catei de usturoi maruntiti
2 linguri zeama de lime, proaspat stoarsa
1/2 lingura fulgi chilli
3 linguri frunze de coriandru, tocate marut
putina sare
putina paprika
4 linguri ulei de masline
cateva felii de lime

Mod de preparare:

1. Cufunda betisoarele de frigarui in apa.
2. Amestec usturoiul cu carnea, zeama de lime, fulgii de ardei iute, coriandrul, sarea si paprika. Adauga si 2 linguri de ulei de masline.
3. Acopera bolul si lasa totul la marinat pentru vreo 2 ore.
4. Incinge grillul si unge-l cu restul de ulei de masline.
5. Infige bucatelele de carne in betisoare si pune pe grill. Ai grija sa rumenesti pieptul de pui pe toate partile.
Serveste cu felii de lime.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

kebab pui reteta kebab retete carne
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1406 viz    0 com
1215 viz    0 com
2083 viz    0 com
3001 viz    1 com
5150 viz    0 com
1443 viz    0 com
1435 viz    0 com
1230 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1626 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013350 (s)