News Flash:

Kebab de miel

3 Iulie 2013
998 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 lingurita paprika iute
1 catel usturoi tocat
1 lingurita chimion
150 g iaurt gras
500 g carne de miel (pulpa fara os)

Mod de preparare:

Amesteca iaurtul cu chimionul, paprika si usturoiul intr-un bol. Taie carnea de miel in 24 de cubulete si condimenteaza-o cu sare si piper. Pune cubuletele de carne impreuna cu jumatate din amestecul cu iaurt intr-o punga cu fermoar si agita bine. Pune-le la frigider timp de o ora.
Si restul de iaurt cu mirodenii trebuie pus la frigider pana la servire.
Pune pe 8 frigaruri cubulete de carne si aseaza-le pe gratarul incins. Lasa-le pe foc, intorcandu-le de pe o parte pe alta, pana cand carnea se rumeneste si este patrunsa atat cat iti doresti.
Serveste frigaruile cu iaurtul pastrat la frigider.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paprika iute usturoi tocat iaurt gras bol
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1106 viz    0 com
1249 viz    0 com
1541 viz    0 com
1225 viz    0 com
2615 viz    0 com
1383 viz    0 com
991 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1173 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020107 (s)