News Flash:

Kebab cu pui

14 Ianuarie 2016
1575 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 pulpe intregi dezosate (daga gasiti numai partea superioara, atunci 4)
1 lingurita patrunjel verde tocat
1 lingurita rasa oregano
4 linguri pesmet
2 catei de usturoi rasi
1/2 ceapa mica rasa
1/2 lingurita bicarbonat
piper
sare

Mod de preparare:

Carnea o macinam fin. Amestecati toate ingredientele si apoi cu mana unsa cu ulei formati frigarui pe care le infigeti in bete de lemn. Puteti sa faceti si hamburgeri daca doriti sau puteti renunta la betele de lemn.
Incingem bine gratarul si prajim cateva minute intorcandu-le pe o parte si pe alta pana se rumenesc frumos. Imediat dupa ce le scoatem pe o farfurie le invelim cu o folie de aluminiu si lasam sa stea cateva minute. Eu am mai facut si un sos rapid din iaurt gras, cu un catel de usturoi zdrobit si menta.
Serviti cu sos si eventual salata.

Reteta de kebab cu pui ne este recomandata de Amalia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

reteta kebab kebab pui reteta pui
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1919 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018278 (s)