News Flash:

Kebab cu cartofi la microunde

25 Septembrie 2014
1935 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 g cartofi rosii, jumatati
500 g carne tocata de vita
½ cana ketchup
2 linguri Worcestershire
sucul unei lamai
¼ cana pesmet
1 ou batut
½ ceapa tocata
piper 2 fire de praz negru
1 lingura ulei de masline
sare kosher

Mod de preparare:

Se pune gratarul la incins. Se amesteca sosul de rosii cu sosul Worchestershire si sucul de lamaie. Carnea de vita se amesteca cu oul, pesmetul, ceapa, 2 linguri sos de rosii, 1 lingura sos Worchestershire, ¾ lingurita sare, ¼ lingurita piper. Se imparte in opt parti egale. Se ia o portie in mana, i se da o forma lunguiata, iar la mijloc se baga frigaruia. Se repeta operatiunea cu celelalte sapte portii.
Se baga la congelator 15 minute.
 
Cartofii se pun intr-un bol, se acopera cu folie de plastic si se baga la microunde, se face o gaura in centru. Se coc la putere mare 7 minute, apoi se lasa sa se raceasca. Se pune ulei, sare si piper. Apoi se pun pe grill, 2 minute pe fiecare parte. Se aun inapoi in bol, se pune zeama de lamaie si prazul tocat.
Kebabii se dau cu ulei si se pun pe gratar. Ce frig doua minute pe fiecare parte. Apoi se dau cu ketchup si se intorc din nou. Kebabii se servesc alaturi de salata de cartofi.

sursa: euforia
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

kebab garnitura kebab retete usoare retete culinar
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1449 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013345 (s)