News Flash:

Kebab cu carne de pui si usturoi

2 Februarie 2015
3103 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

coaja rasa de la o lamaie
2 linguri usturoi tocat marunt
2 linguri frunze de patrunjel proaspete si tocate
2 lingurite sare kosher
1 lingurita piper negru proaspat macinat
cca 900 gr piept de pui fara os si piele, taiat in bucati mai mari
cca 75 ml ulei de masline extravirgin

Optional:
zeama de la o lamaie
cca 100 ml ulei de masline extravirgin
1 ceapa mare rosie, taiata nu foarte marunt
2 ardei grasi rosii, fara seminte si taiati in bucatele

Mod de preparare:

Carnea:
Amesteca uleiul de masline cu usturoiul, coaja de lamaie, patrunjelul, sarea si piperul. Pune carnea, omogenizeaza, acopera vasul cu folie si baga-l in frigider pentru cel putin 2 ore.

Pregateste cateva betisoare pentru frigarui - cufunda-le in apa cel putin 20 de minute.

Ingredientele optionale:
Intr-un bol mic, amesteca zeama de lamaie cu piperul, sarea si uleiul de masline. Infige ceapa si ardeiul gras in betisoare, alternand, apoi carnea (sosul marinat poti sa-l arunci). Greseaza frigaruile cu mixul de ulei si lamaie si pune-le pe gratar. Sunt gata cand carnea devine opaca, iar legumele se inmoaie, adica in jur de 8-12 minute.
Serveste imediat.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

frigarui kebab retete gratar retete usoare retete internationale
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2904 viz    0 com
2606 viz    0 com
4963 viz    0 com
6504 viz    0 com
3032 viz    0 com
1802 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1579 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020656 (s)