News Flash:

Kebab cu carne de pui

14 Ianuarie 2015
1868 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

900 gr piept de pui fara os si piele
2 lingurite sare kosher
1 lingurita jumatate de paprika dulce
2 lingurita paprika afumata
4 lingurite zahar
2-3 felii de bacon crud, taiat in bucatele
230 gr sos barbecue

Mod de preparare:

Taie carnea de pui in cubulete, apoi pune-o intr-un bol, amestec-o cu sare, acoper-o cu folie si bag-o in frigider pentru cel putin 30 de minute.
Incinge grillul la temperatura mare. Sterge bucatile de carne cu niste prosoape absorbante, apoi presara pe ele zaharul si ambele tipuri de paprika. Mixeaza in robotul de bucatarie toate bucatile de bacon, circa 30-45 de secunde, la viteza mare, pana obtii o pasta. Amesteca baconul cu carne de pui, infige totul in niste betisoare de frigarui, apoi pune pe grill.
Dupa 8 minute, cufunda frigaruile in sosul barbecue, apoi pune-le inapoi pe grill, pentru doar 1 minute.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

frigarui frigarui carne gratar pui kebab retete usoare
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1770 viz    0 com
1687 viz    0 com
2406 viz    0 com
1471 viz    0 com
2373 viz    0 com
7329 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1498 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013959 (s)