News Flash:

Kebab cu carne de porc si ceapa

18 Iunie 2013
1761 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

8 caise mari taiate in jumatati
450 g carne de porc (muschi) taiata in cubulete
piper negru
sare
1/8 lingurita piper cayenne
60 g dulceata de caise
ulei vegetal
1 ceapa rosie taiata in felii

Mod de preparare:

Incinge gratarul si unde-l cu ulei vegetal. Inmoaie in apa 12 bete de frigarui din lemn timp de 15 minute sau foloseste unele de metal. Pregateste un sos din dulceata de caise, pe care o incalzesti intr-o craticioara impreuna cu piperul de cayene si 1 lingura de apa. Cand incepe sa se ingroase opreste focul si condimenteaza cu sare si piper.

Pregateste frigaruile asezand pe fiecare, alternativ, cubulete din carne de porc, caise si ceapa, incepand si terminand fiecare frigaruie cu cate o bucata de carne de porc.

Pune frigaruile pe gratar si lasa carnea sa se patrunda, intorcandu-le din cand in cand. Unge-le atunci cand le intorci cu sosul pregatit mai devreme. In 12-15 minute vor fi gata.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

caise mari piper negru piper cayenne ulei vegetal ceapa rosie gratar
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1427 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019143 (s)