News Flash:

Kebab

24 Mai 2011
1305 Vizualizari | 0 Comentarii
Kebab
Ingrediente: Pentru painici: 1 pachet drojdie 1 lingura zahar 1/2 lingura sare 1 1/2 cana apa calduta ulei 800 g faina Pentru umplutura: piept de pui fript cartofi prajiti varza tocata castraveciori acri ketchup maioneza (simpla sau cu usturoi) Mod de preparare: Drojdia si zaharul de amesteca intr-o cana, apoi se adauga apa calduta pana la jumatatea acesteia. Se lasa 15-20 minute, pana cand se umple cana. 500 g faina se pun intr-un castron, se adauga amestecul din cana, trei sferturi de cana de apa calduta si sarea. Pe parcurs puneti apa si faina ramase. Cand reusiti sa faceti o bila mare care se dezlipeste de degete inseamna ca e gata (trebuie sa framantati 10-20 minute). Pe langa bila aceasta din castron turnati ulei de masline putin cate putin, framantati pana cand tot aluatul ia ulei. Lasati la loc caldut aproximativ o ora. Cat creste aluatul va apucati de umplutura: frigeti pieptul de pui, prajiti cartofii, taiati castraveciorii, varza etc. Dupa ce a trecut ora, presarati faina pe locul unde o sa lucrati, faceti bilute mici din bila mare. Luati prima bucata o intindeti cu sucitorul si o puneti la copt intr-o tigaie de teflon (fara grasime). O lasati sa se coaca timp de cateva minute pe o parte, apoi pe partea cealalta. Dupa ce s-au copt le luati pe fiecare in parte si le taiati cu cutitul pentru a pune umplutura (bucatele mici de piept de pui fript, cartofi prajiti, varza, castraveciori acri, ketchup, maioneza cu usturoi). sursa articol: http://www.retete-gustoase.ro sursa fotografie: http://slivka.lt
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

castraveciori murati nuci pecan ketchup bolle
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

967 viz    0 com
1136 viz    0 com
1716 viz    0 com
1210 viz    0 com
1000 viz    0 com
936 viz    0 com
1119 viz    0 com
1112 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1500 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013672 (s)